#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@qdent.md office@qdent.md

Plombele colorate sunt un mod distractiv de a convinge pe cei mici să vină la dentist fără frică.

Oferta
expiră:

Aplicând plombele colorate pe dinții de lapte, copilul are posibilitatea să aleagă singur culoarea preferată, percepând în acest fel tratamentul cariilor ca pe o formă de joacă. Dinții de lapte sunt foarte importanți și nu trebuie neglijați, pierderea lor înainte de termen poate duce la probleme grave ce afectează mușcătura, sănătatea dinților definitivi, dar și aspectul estetic.

Plombele colorate sunt efectuate din material calitativ, bazat pe tehnologia verificată compomer VOCO a brandului Twinky Star produs în Germania, ceea ce oferă o garanție în plus al lucrărilor.

Printre avantajele materialelor compozite colorate se numără:

  • restaurarea și menținerea intactă a dintelui până la resorbția rădăcinii;

  • eliberarea fluorului asigura prevenția cariei secundare;

  • aplicare simplă și rapidă;

  • lustruire perfectă;

  • atracție crescută în rândul copiilor care își pierd frica și acceptă mult mai ușor vizitele stomatologice regulate.

Pentru a beneficia de reducere stabilește o programare pentru copilul tău la medicul specialist din Centrul Stomatologică QDENT. Completează formularul și noi te vom contacta!

Oferta noastră pentru perioada de sărbători este valabilă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani și conține următoarele servicii:

  • O consultație

  • O plombă colorată la preț de 169 lei în loc de  400 lei

  • Planul de tratament.

 QDENT vă recomandă să nu vă prindeți pe ideea că dinții de lapte oricum se pierd și n-are sens să mai fie tratați. Ei sunt la fel de importanți ca și dinții permanenți, începând de la o carie simplă, trebuie tratați pentru a nu se complica ulterior.

Mențiune: Un pacient poate să beneficieze de ofertă doar la o singură plombă!

Apelează la noi pentru un zâmbet fermecător

Formular de înregistrare:

Pentru a beneficia de reducere stabilește o programare pentru copilul tău la medicul specialist din Clinica Stomatologică QDENT.
Completează formularul și noi te vom contacta!

*Nota explicativă: Clinica Stomatologică QDENT a lansat reducerea pentru plombe colorate, astfel toate persoanele care doresc să profite de oferta dată, este necesar să se înregistreze pe website

Despre QDENT

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki