#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@qdent.md office@qdent.md

Dacă periajul uzual, periajul profesional și detartrajul sunt insuficiente pentru a îndepărta pigmentația dinților, soluția este o albire dentară profesională.

Oferta
expiră:

Clinica Stomatologică QDENT vă oferă o reducere generoasă la albirea profesională a dinților. Toate persoanele pot beneficia de această ofertă la oricare dintre filialele noastre din sectoarele Ciocana sau Centru a mun. Chișinău. Pentru asta este nevoie să vă programați prealabil completând formularul de mai jos. Vă așteptăm cu drag!

Ce este o albire dentară profesională?

Procesul de albire dentară este cea mai profundă modalitate de curățare dentară. Atunci când periajul uzual, periajul profesional și detartrajul sunt insuficiente, pentru a îndepărta pigmentația dinților, soluția este o albire dentară. Culoarea dinților dumneavoastră poate fi, în mod natural, una mai închisă, gălbuie sau maronie, sau putem aduce în discuție o cauză artificială a pigmentării, datorată consumului de cafea, tutun, ceai sau excesului de medicamente(în special, antibiotice). Ceea ce trebuie să aibă în vedere pacientul este faptul că, prin albire dentara, smalțul dintelui și dentina nu vor fi deteriorate.

Albirea se realizează cu un gel profesional, a cărui substanță activă, din categoria compușilor peroxidici, este peroxidul de hidrogen. Acesta penetrează smalțul și albește dentina. Rezultatul, obținut în urma procedeului de albire dentară, depinde de variați factori: gradul și tipul pigmentării, concentrația agentului de albire și timpul de acțiune al acestuia, frecvența repetării tratamentului.

În ce constă o albire dentară?

Gelul profesional, pe bază de peroxid de hidrogen, curăță smalțul, integritatea acestuia rămânând intactă. Deoarece substanța organică are în compoziția ei o cantitate semnificativă de apă, după procesul de albire, se poate constata o sensibilizare a dinților, datorită deshidratării. Dar, acest pas nu este iremediabil. Substanța organică a smalțului își va recăpăta, în timp, conținutul de apă. În perioada de rehidratare a smalțului, două săptămâni, după procedura de albire, nu se recomandă băuturile colorate. Dintele este expus repigmentării.

Cum se face albirea dentară?

Medicul stomatolog vă va izola gingiile cu un baraj protector cauciucat, sau cu un gel, și va aplica gelul, pe bază de peroxid, pe exteriorul dinților. Un medic stomatolog profesionist va obține efectele scontate, dar, chiar și așa, există unele consecințe, independente de profesionalismul medicului, cum ar fi: sensibilitatea dentinară, manifestată prin reacții incomode, la rece sau cald, și iritarea gingiilor. Dacă aveți o coroană dentară, există riscul ca, în urma albirii, să se evidențieze o culoare neuniformă a dinților.

Consecințele albirii dentare profesionale

Efectul albirii dentare este îndelungat și poate fi făcută, atât pe dinții din față, cât la nivelul măselelor. Structura dinților, substanța dentară sau smalțul dentar nu suportă nicio modificare sau leziune. Gelul de albire nu afectează în nici un fel dintele dumneavoastră! Trebuie luată în calcul doar o sensibilizare, o reacție neplăcută la rece sau la cald, mai mare sau mai mică, în funcție de rezistența danturii dumneavoastră. Însă, indiferent, de gradul de sensibilitate, dinții își recapătă vitalitatea, în timp, sau pentru o refacere rapidă puteți folosi gelurile fluorizante.

Va reamintim: integritatea dinților dumneavoastră este garantată de către Clinica Stomatologică QDENT!

Deci nu ratați șansa să aveți un zâmbet sclipitor și o dantură sănătoasă la un preț extra avantajos, în loc de  2400 lei  pentru două ședințe de albire profesională, acum achitați doar 999 lei.

Apelează la noi pentru un zâmbet fermecător

Formular de înregistrare:

Pentru a beneficia de Reducere la centrul stomatologic QDENT este necesar să completați formular de înregistrare, sau să vă programați la numarul de telefon 060389336.

*Nota explicativă: Un pacient poate beneficia de o singură ofertă

Despre QDENT

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki